nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën

Subcategorieën

5-12-2017
We blijven doorgroeien! Maak kennis met onze nieuwe webshop!
Eindelijk is het zo ver, onze nieuwe webshop www.vogelhuisjes-kopen.nl is live! En we zijn er wederom trots op! Wij zijn gek op dieren en nog een webshop voor dieren, in dit geval vogels, kon natuurlijk niet uitblijven. In deze webshop vind je nestkastjes, insectenhotels en een breed scala aan voederhuisjes. Het is dé webshop voor iedere vogelliefhebber! Op dit moment is er al een hele grote collectie beschikbaar en dit wordt de komende weken alleen nog maar meer uitgebreid. De uitbreiding zal vooral met nog meer vogel- en voederhuisjes zijn, maar ook vogelvoer en eekhoornhuisjes. 

8-9-2017
We hebben een nieuwe webshop!
Webcompanies staat nooit stil en is altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe websites. Hierin staat de vraag van de consument naar bepaalde artikelen centraal. Dit keer was het de vraag naar anti slip artikelen en hieruit is een nieuwe site ontstaan: Antislipmatkopen.nl.
In deze webshop vind je antislip (bad)matten welke op maat gemaakt kunnen worden, antislip stickers, anti slip tape, antislip spray en nog heel veel meer anti slip artikelen! Het assortiment zal de komende weken nog flink uitgebreid worden zodat we jullie een ruime keuze kunnen geven. Houd onze website dus goed in de gaten! 


 


10-5-2017:
Dé rage van 2017: fidget handspinners, nu in het assortiment van Webcompanies!
Je hebt ze vast al wel eens gezien, ze zijn namelijk ontzettend populair, vooral bij kinderen, de fidget hand spinners. Hand spinners zijn fidgets die je tussen twee vingers kunt vasthouden, vervolgens kun je er aan draaien en zal de spinner enige tijd blijven spinnen. Je kunt er de leukste trucjes mee doen en het geeft natuurlijk een coole uitstraling wanneer je een spinner tussen je vingers draait. De spinners zijn niet alleen heel leuk, ze zijn ook nog eens goed tegen concentratieproblemen en stres. Zo kunnen kinderen en volwassenen met ADHD, autisme en concentratieproblemen veel baat hebben bij een hand spinner.

Wij hebben deze leuke gadgets direct ingekocht, een nieuwe website aangemaakt en we zijn online! Www.fidget-handspinners.nl is onze nieuwste webshop waarin je heel veel fidget handspinners vindt! We hebben ze in verschillende kleuren en zelfs in de glow in the dark variant. En daar blijft het niet bij, we verwachten nog koperkleurige spinners, spinners met lampjes en metalen handspinners... Houd onze webshop dus goed in de gaten...


5-4-2017:
Presentsathome.nl bestaat 10 jaar en dat wordt gevierd!
Het is deze maand 10 jaar geleden dat we zijn gestart met onze eerste webshop, www.presentsathome.nl! Om dit fantastische jubileum te vieren hebben we deze maand verschillende acties! In dit artikel lees je om welke acties het gaat.

Zoek de gouden ballonnen
Op www.presentsathome.nl zijn op drie plaatsen ballonnen verstopt. Vind jij deze ballonnen? Dan vind je de kortingscode voor maarliefst 10% korting op je bestelling! Ga dus gauw op zoek en vind de gouden ballonnen!

Groene enveloppen
Iedereen die in de maand april een bestelling plaatst in een van onze webshops maakt kans op een groene cadeau envelop. Iedere dag wordt er een groene envelop uitgedeelt met daarin een cadeaubon. Het zijn cadeaubonnen met kortingscodes van 20% korting en in vier enveloppen zit de hoofdprijs... een cadeaubon van maarliefst €50,- shoptegoed! Bestel je dus in de maand april iets in een van onze webshops, dan kan het maarzo zijn dat jij de dagwinnaar bent!

Jubileum SALE
Speciaal voor deze feestmaand hebben we een categorie aangemaakt met de naam Jubileum SALE. In deze categorie vind je heel veel artikelen met hoge kortingen, soms tot wel 80% korting! Het gaat om verschillende artikelen zoals skelters, opbergmanden, eenhoorn sloffen, tafelzeilen, krabpalen en zadelhoesjes, maar ook brievenbussen, fietsstickers en waterpijpen vind je deze maand met hoge kortingen!
 
6-1-2017:
Nieuw: Muurstickers-webshop.nl
Muurstickers... Heb jij ze al op je muur? Het wordt steeds populairder en je ziet het op steeds meer plekken. Op www.muurstickers-webshop.nl vind je een enorm assortiment aan muurstickers. Het zijn vooral muurstickers met inspirerende, mooie of grappige teksten in diverse lettertypes. De tekststickers zijn verkrijgbaar in meerdere kleuren. De muurstickers kun je aanbrengen op alle gladde, vlakke en vetvrije ondergronden, denk bijvoorbeeld aan de muur boven je bed, de muur boven je bank in de woonkamer of de wand in je gang. Maar ook je keuken, badkamer, toilet of kantoor kunnen onwijs leuk gedecoreerd worden met muur stickers.
In onze nieuwe webshop Muurstickers-webshop bieden wij een groot assortiment muurstickers aan. De muurstickers worden door ons zelf gecreëerd waardoor we ze voor lage prijzen kunnen aanbieden. Ook worden de stickers gratis door ons bij je thuisbezorgd! Neem gauw een kijkje in het assortiment.