nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën

Subcategorieën

Corona virus maatregelen:
 

I.v.m. het Corona virus hanteren ook wij van Webcompanies een aantal maatregelen:

- Online bestellingen worden op de normale wijze verwerkt. Op werkdagen vóór 16:00 uur besteld betekent in 98% van alle gevallen de volgende dag in huis.

- Ons personeel hanteert speciale hygiëne maatregelen, zo gebruikt iedereen zijn eigen apparatuur en worden deze meerdere malen per dag gereinigd.

- Onze pakketten worden bezorgd door postNL. Zij hanteren de volgende regel bij het afleveren van een pakket:
Vanaf maandag 16 maart hoef je het scanapparaat van de bezorger niet meer aan te pakken. Onze bezorger zal na jouw toestemming tekenen voor ontvangst. Hij zal tevens vragen naar de laatste 3 cijfers van je legitimatiebewijs en deze noteren in het handtekeningveld.
Houd je legitimatie dus bij de hand als je een pakket verwacht.

- Onze showroom is tijdelijk gesloten voor klanten. Het is op dit moment niet mogelijk om een product bij ons te komen bekijken.

- Het afhalen van bestellingen is wel mogelijk. Wanneer je een bestelling online plaatst kun je dus nog steeds voor de optie 'afhalen in Zutphen' kiezen.

- I.v.m. de hygiëne wordt er vaker in ons pand schoon gemaakt. Ook pinapparaten worden meerdere malen per dag gereinigd.

- Wanneer je klachten hebt zoals hoesten, niezen, koorts of keelpijn verzoeken wij je vriendelijk om niet naar ons pand toe te komen.