nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Fidget-handspinners.nl


Het is dé rage van 2017: de Fidget Handspinner! Je hebt ze misschien al wel gezien bij kinderen op het schoolplein of op straat. Fidget spinners zijn spinners die je tussen twee vingers vast kunt houden. Vervolgens kun je aan de spinner draaien en zal deze enige tijd rond blijven draaien.

In ons assortiment hebben we ook glow in the dark spinners en spinners met licht. We hebben de spinners in verschillende kleuren en we verwachten nog koperkleurige spinners, spinners met lampjes en metalen handspinners. Kies je lievelingskleur en oefen met de spinner om de allerleukste trucjes uit te oefenen. De spinners zijn niet alleen heel leuk, ze zijn ook nog eens goed tegen concentratieproblemen en stress. Zo kunnen kinderen en volwassenen met ADHD, autisme en concentratieproblemen rustig worden als zij gebruik maken van een hand spinner.

We leveren binnen Nederland en naar België voor lage verzendkosten. Als jij de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaald dan wordt de bestelling dezelfde dag nog verwerkt en verzonden. In 98% van alle gevallen wordt het dan de volgende dag al geleverd.
 
Wees er snel bij want de verkoop van de spinners gaat razendsnel!
 

Klik hier voor Fidget spinners