nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Fiets-stickers.nl


Kan jouw saaie fiets wel een nieuwe look gebruiken of valt jouw fiets niet genoeg als 'ie tussen andere fietsen in de fietsenstalling staat gestald? Pimp je fiets dan met fietsstickers! Op Fiets-stickers.nl vind je een ruim assortiment aan stickers voor je fiets. Zo kun je kiezen voor leuke dieren stickers met afbeeldingen van honden, katten en wilde dieren, emoticon stickers, stickers met figuren en nog heel veel meer! De stickers zijn niet alleen heel erg leuk op een kinderfiets, ook volwassenen kunnen hun fiets op een voordelige manier versieren!
 
Heb je een scooter of een bromfiets? Ook deze kun je op een eenvoudige manier versieren met stickers. De stickers zijn gemaakt van een materiaal dat geschikt is voor buitengebruik, ze zijn warmte-, kou- en vochtbestendig. Je kunt dus gerust je fiets of scooter een keer buiten in een regenbui laten staan. De stickers zullen niet snel verkleuren of loslaten! Met fietsstickers van fiets-stickers.nl weet je zeker dat jij nog heel lang plezier kunt beleven van je gepimpte (brom)fiets!
 
De stickervellen zijn te koop vanaf € 4,95. De verzendkosten van de stickers zijn slechts € 2,50. En dat is nog niet het enige voordeel, want plaats jij de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt je bestelling doorgaans de volgende dag al geleverd!  
 

Klik hier om naar Fiets-stickers.nl te gaan.