nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Hiptafelzeil.nl


Op Hiptafelzeil.nl vindt je 1001 verschillende tafelzeilen. Van Lola tot Kitsch Kitchen tafelzeil, van bontgekleurde prints tot effen tafelkleden. Er is voor ieder interieur wel een passend tafelzeil te vinden. Het tafelzeil is al verkrijgbaar vanaf 50 cm. Ben je op zoek naar een rond of ovaal tafelzeil? Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres! Tevens kun je bij ons terecht voor hele rollen tafelzeil. Dit is ideaal voor horecagelegenheden. We kunnen bij grotere afnames vaak een korting geven. Indien je het tafelzeil op werkdagen voor 16.00 uur besteld en betaald, dan wordt in 98% van alle gevallen de volgende dag al geleverd!

Hiptafelzeil.nl is de goedkoopste tafelzeil aanbieder van Nederland. Je haalt hier tafelzeil van hoge kwaliteit voor een hele scherpe prijs. Weet je niet zeker of een tafelzeil helemaal bij je interieur past? Wij bieden je de mogelijkheid om eerst een proefstaaltje te bestellen. Dit proefstaaltje geeft jou de mogelijkheid om het tafelzeil van te voren te bekijken en te voelen. De tafelzeilen uit ons assortiment zijn gemaakt van PVC. Naast PVC vind je in de webshop ook linnen tafelkleden, tafelzeil van kant en doorzichtig tafelzeil.

Wist je dat je met tafelzeil ook hele mooie dingen kunt maken? Er zijn veel mensen die prachtige kussens en schorten maken en stoelen bekleden met tafelzeil. Op de website kun je een knutselpakket bestellen. Dit knutselpakket is een doos vol met restanten tafelzeil. Ideaal om lekker mee te knutselen. Behalve dit knutselpakket hebben we ook een rubriek ‘Sale’. In deze rubriek staan diverse tafelzeilen die uit de collectie gaan, tafelkleden met afwijkende maten en overige restanten.  

Heb je een vraag over tafelzeil? Je kunt onze klantenservice per e-mail bereiken via info@hiptafelzeil.nl


Klik hier om naar Hiptafelzeil.nl te gaan.