nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Honden-rolstoel.com


Honden-rolstoel.com is een webshop waar je honden- en kattenrolstoelen kunt bestellen. Als jij een hond of kat hebt met een handicap waardoor hij niet goed of niet meer kan lopen, dan is een rolstoel de perfecte oplossing om jouw hond of kat weer te laten voortbewegen. Wat zullen ze blij zijn als ze weer kunnen lopen en rennen! Je bevestigt je dier heel eenvoudig in de rolstoel: je hangt de achterpoten van je hond of kat in de rolstoel. Kan je hond of kat bijvoorbeeld zijn achterpoten niet gebruiken maar zijn voorpoten wel? Dan schaf je een rolstoel aan met een steun aan de achterzijde zodat daar de pootjes in kunnen hangen. Je hond of kat kan zich vervolgens met zijn voorpoten voortbewegen.
 
De honden- en kattenrolstoelen zijn verkrijgbaar in diverse maten en ze zijn allemaal op meerdere manieren te verstellen in de hoogte en breedte. Je kunt de rolstoel dus helemaal afstellen op het formaat van jouw hond of kat zodat hij zich er prettig in voelt.

De levertijd van de rolstoelen is 1 werkdag. Als jij de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaalt, dan wordt het pakket in 98% van alle gevallen de volgende dag geleverd.
 

Klik hier om naar Honden-rolstoel.com te gaan.