nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Lichtgevende-ledschoenen.nl


In de eerste helft van 2016 hebben we een geweldige webshop met schoenen geopend. En niet zomaar schoenen. Nee, op Lichtgevende-ledschoenen.nl koop je super coole sneakers met ledverlichting in de zool. De ledverlichting kun je van binnen in de schoen aanzetten. Ieder paar schoenen heeft meerdere kleuren ledverlichting en je kunt de lampjes zelfs laten knipperen! De schoenen zijn verkrijgbaar in de maten 25 tot en met maat 44. Deze coole schoenen zijn dus niet alleen heel geschikt voor kinderen, ook volwassenen kunnen de show stelen met deze schoenen!

In het assortiment vind je effen gekleurde schoenen in de kleuren rood, zwart en wit, maar we hebben ook hele mooie schoenen met patronen en zelfs schoenen met vleugels. Heb je binnenkort een feest? Dan steel jij de show met de zilveren en gouden led schoenen! De led schoenen zijn oplaadbaar met een meegeleverde USB Kabel. Sommige lichtgevende schoenen hebben ook nog een wieltje. Dubbel zoveel pret dus! Nu kun je niet alleen opvallen met de lichtjes, je kunt ook nog eens hele coole moves maken op deze schoenen.

De levertijd van de schoenen is 1 werkdag. Dit houdt in dat als jij de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaalt, het pakket de volgende dag al bij je wordt afgeleverd!
 

Klik hier om naar Lichtgevende-ledschoenen.nl te gaan.