nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Loombandswebshop.nl


Loombands waren natuurlijk dé rage van 2015. Maar ook nu zijn loombands nog steeds razend populair! Speciaal voor de liefhebbers van deze gekleurde elastiekjes hebben wij deze webshop. Loombandswebshop.nl heeft een groot assortiment loombandjes voor een lage prijs. De loom elastiekjes zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren. We hebben zelfs glow in the dark loombands en loombandjes met geur.

Heb je nog geen loom spullen in huis? In onze webshop vind je loombands starterskits, hiermee haal jij alle basisbenodigdheden voor het loomen in huis. Om je loom armbandjes nog specialer te maken shop je in de webshop mooie loom charms. Dit zijn bedeltjes en kralen. Je kunt bij Loombandswebshop.nl zelfs klokjes kopen om een echte loom horloge te maken. Verder kun je bij ons ook nog terecht voor overige benodigdheden zoals haaknaalden en het leuke magazine dat boordevol leuke tips en voorbeelden staat.

De verzendkosten bedragen € 5,00. Je kunt de loom bands razendsnel in huis hebben. Als je de bestelling namelijk op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaalt, dan wordt het pakket in 98% van alle gevallen de volgende dag al afgeleverd!
 

Klik hier om naar Loombandswebshop.nl te gaan.