nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Luiertaswebshop.nl


Ben jij op zoek naar een luiertas? Dan zal jij in deze webshop zeker slagen! Hier vind je een groot assortiment aan prachtige luiertassen van bekende merken zoals Lief!, Pip Studio en Kitsch Kitchen. Ook voor een goedkope babytas kun je op luiertaswebshop.nl terecht. Je shopt hier al een luiertas vanaf € 15,00. Om het zoeken voor jou nog makkelijker te maken hebben we de luiertassen onderverdeeld in categorieën. Je kan op de site zoeken op kenmerk, kleur en merk. Alle luiertassen worden uit voorraad geleverd. Dus bestel jij de luiertas op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt het doorgaans de volgende dag al geleverd!

Een mooie en praktische luiertas is niet het enige wat je in deze webshop kunt vinden. Je kunt hier ook terecht voor superleuke aankleedkussens en stoelverkleiners van het merk Kitsch Kitchen. Het handige aan deze artikelen is dat ze zijn gemaakt van Mexicaans tafelzeil. Ze zijn dus niet alleen heel stevig, maar ook heel gemakkelijk af te nemen met een doekje! De stoelverkleiners en de aankleedkussens zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en met veel verschillende prints.

Slaapzakken van Lief!, speelkleden en leuke cadeaus zoals spaarpotjes en tuimelaars vind je onder de categorie ‘Tip’. Ook deze artikelen zijn stuk voor stuk van goede kwaliteit en zien er ontzettend leuk uit. Kom snel kijken in onze webshop en shop de spullen voor de baby-uitzet bij elkaar!
 

Klik hier om naar Luiertaswebshop.nl te gaan.