nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Masking-tapes.nl


Met masking tapes, ook wel Washi tape genoemd, kun je de allerleukste dingen knutselen. Je kunt er mooie versieringen mee maken op de muur of op meubels, je kunt er creaties mee maken voor de feestdagen of bijvoorbeeld een cadeau heel mooi inpakken. Bij Masking-tapes.nl vind je een groot assortiment masking tapes. Je kunt hier terecht voor smalle en brede rollen, effen gekleurde tapes en tapes met een print. Zo zijn er tapes met postzegels, teksten, kant en bloemen. Maar ook heel veel verschillende Washi tapes met ruitjes, stippen en andere motiefjes.

Masking tape is razend populair. Behalve knutselen kun je dit decoratieve plakband ook gebruiken om je fiets te pimpen. Naast deze geweldige tapes vind je in onze webwinkel ook andere artikelen waar je mee kunt knutselen. Zo kun je hier plakfolie en tafelzeil om te knutselen bestellen, loombands, stickers stempels en meer. Om al deze spullen netjes op te bergen hebben we hele leuke stationary. Van pennenbakjes en etuis tot iPadhoezen. Ook dat vind je allemaal op Masking-tapes.nl.

De verzendkosten van de masking tapes zijn slechts € 3,95. Bestel en betaal je op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt het pakket de volgende dag al bij je afgeleverd!
 

Klik hier om naar Masking-tapes.nl te gaan.