nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:
 


Bezig met laden...
Plakfolie kopen?
€ 0,00 Per stuk

Plakfoliewebshop.nl


Heb je een kastje die wel een opknap beurt kan gebruiken? Of is het gewoon eens tijd om wat te veranderen in huis? Plakfolie is een zeer voordelige manier om je interieur een andere look te geven. In onze webshop Plakfoliewebshop.nl vind je een enorm assortiment aan plakfolies. Om het overzichtelijk te houden is alles onderverdeeld in meerdere categorieën. Zo hebben we categorieën als plakfolie bloemen, plakfolie dieren, plakfolie kleuren, plakfolie velours en nog veel meer.

Met plakfolie kun je alles beplakken wat glad, vlak en vetvrij is. Het wordt vaak gebruikt voor het pimpen van keukenkastjes, tv-meubels en dressoirkasten, maar ook worden er deuren, trappen en bedden mee versiert. De plakfolies hebben een standaard breedte, vaak is dit 45 cm, maar ze zijn ook verkrijgbaar van 90 cm breed en zelfs van 122 tot 126 cm breed! De lengte mag je zelf bepalen, dit gaat per 50 cm. Je kunt deze lengtemaat kiezen in het keuzemenu van het artikel.

In de Plakfoliewebshop vind je niet alleen plakfolies, ook vind je er een groot assortiment aan raamfolies. We hebben statische raamfolies en zelfklevende raamfolies, beide verkrijgbaar in diverse, leuke prints. Raamfolie dient ter decoratie, maar ook voor je privacy is het een goed product, veel raamfolies laten namelijk weinig zicht door waardoor de inkijk bij jou naar binnen veel minder goed is. Ook zonwerende raamfolie vind je in het assortiment van de Plakfoliewebshop, dit zijn raamfolies met een tint die een deel van de warmte van de zon en een deel van het zonlicht tegenhouden.

Heb je een vraag over plakfolie? Je kunt onze klantenservice per e-mail bereiken via info@plakfoliewebshop.nl.
 

Klik hier om naar Plakfoliewebshop.nl te gaan.