nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...
Raamfolie kopen?
€ 0,00 Per stuk

Raamfolieonline.nl


Op raamfolieonline.nl kun je terecht voor heel veel verschillende soorten raamfolie. Zelfklevend en statisch raamfolie met breedtes van 45 cm, 90 cm en extra breed folie. Het raamfolie is al verkrijgbaar vanaf € 1,75 per halve meter! Je vindt hier raamfolies met glas in lood motiefjes, bloemenprints en gekleurde folies. Je vindt voornamelijk raamfolies welke bedoeld zijn als decoratie. Toch is er veel vraag naar raamfolies tegen inkijk. Het raamfolie gezandstraald en het melkglas raamfolie is hier de perfecte oplossing voor. Hiermee zie je alleen nog van een afstand wat schimmen.  

Ben je op zoek naar professioneel raamfolie? Ook daarvoor kun je bij ons terecht. We hebben namelijk raamfolie van het merk Aslan. Supersterk en ook zeer geschikt voor buitengebruik. Naast al deze folies hebben we ook nog speciaal folie zoals isolerende, zonwerende en inbraakwerende folies. Weet je niet zeker of een raamfolie uit ons assortiment helemaal is wat je zoekt? Geen probleem. Wij bieden je namelijk de mogelijkheid om van tevoren een proefstaaltje te bestellen. Dit proefstaaltje geeft jou de mogelijkheid om het raamfolie en de eventuele print te bekijken en om de structuur en dikte van het folie te voelen.

Naast raamfolie vind je op Raamfolieonline.nl ook een groot assortiment plakfolie. Het plakfolie is niet bedoeld om aan te brengen op je ramen. Met plakfolie kun je je vensterbank voorzien van een nieuwe look, of bijvoorbeeld je keukenkastjes of overige meubels. Het is in principe overal op aan te brengen zolang de ondergrond maar glad, vlak en vetvrij is. Met plakfolie geef jij je oude of saaie kastjes in een handomdraai een compleet nieuwe look.

Heb je een vraag over raamfolie of plakfolie? Je kunt onze klantenservice per e-mail bereiken via info@raamfolieonline.nl
 

Klik hier om naar Raamfolieonline.nl te gaan.