nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Schoenen-met-wieltjes.nl


In 2016 hebben we niet één, maar twee webshops met schoenen geopend! Op Schoenen-met-wieltjes.nl vind je de meest coole sneakers die je ooit hebt gezien! De rolschoenen zijn verkrijgbaar voor jongens en meisjes, maar ook voor dames en heren is er volop keus. De schoenmaten gaan vanaf maat 25 tot en met maat 44. Op deze rolschoenen kun jij hele coole moves maken en de show stelen in de stad of op het schoolplein. Veel schoenen met wieltjes hebben ook nog ledverlichting in de zool. Binnen in de schoen zit een knopje waarmee je de lampjes aan en uit kunt zetten. Ook kun je zelf de kleuren van de lampjes kiezen.

Wil je even niet rollen en gewoon lopen op deze schoenen? Dat kan ook. Je kunt het wieltje namelijk heel eenvoudig weer naar binnen klappen of eruit halen. Mocht je weer willen rollen dan klap je ze gewoon weer uit of je doet het wieltje weer terug in de schoen. De schoenen zijn al verkrijgbaar vanaf € 25,00!

Op Schoenen-met-wieltjes vind je niet alleen hele leuke schoenen, maar ook hele leuke accessoires om van je sneakers een eye-catcher te maken. Zo vind je hier lichtgevende veters en niet lichtgevende veters in heel veel verschillende kleuren. Alle artikelen die in de webshop staan zijn direct leverbaar en je betaalt geen verzendkosten. Wil je de schoenen liever eerst voor aankoop zien en passen? Breng dan een bezoekje aan onze Webcompanies Store!
 

Klik hier om naar Schoenen-met-wieltjes.nl te gaan.