nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Shishahut.nl


Waterpijpen van bekende merken zoals Khalil Mamoon, MOB, Al Fakher en Amy, shishapennen, waterpijptabak, waterpijpkooltjes en steam stones… je vindt het allemaal op Shishahut.nl! Deze webshop heeft een zeer ruim assortiment voor een hele lage prijs. Tevens vind je hier allerlei accessoires en toebehoren zoals gaatjesprikkers, kolentangen, mondstukjes en nog veel meer. Ook voor losse waterpijpvazen en slangen kun je bij ons terecht. Wil je voor het eerst een waterpijp aanschaffen? Op onze site staan een uitgebreide handleiding en er staat beschreven wat je allemaal nodig hebt om te gaan roken.

De waterpijpen zijn onderverdeeld in verschillende categorieën. Op deze manier is het makkelijker om een waterpijp te vinden dat aan je wensen voldoet. Zo kun je het aantal slangen kiezen en je hebt de mogelijkheid om te filteren op kleur en prijs. Op Shishahut.nl kun je ook terecht voor Arabische woonaccessoires. Hartstikke leuk voor in huis natuurlijk, maar zeker ook voor als jij een waterpijpfeest wilt gaan geven. Met de Arabische woonaccessoires tover jij de ruimte om tot een echte Shisha Lounge!

Je betaalt in deze webshop voor de verzending van je bestelling slechts € 3,95. Als jij de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur bestelt, dan wordt het pakket in 98% van alle gevallen de volgende dag afgeleverd!
 

Klik hier om naar Shishahut.nl te gaan.