nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Weergave:


Bezig met laden...
Vliegengordijn kopen?
€ 0,00 Per stuk

Vliegengordijnkopen.nl


Vliegengordijnkopen.nl is een webshop met meer dan 100 soorten vliegengordijnen. Draadjesgordijnen, lamellen, verschuifbare vliegengordijnen en magnetische vliegengordijnen. Je kunt hier zelfs je vliegengordijn op maat bestellen! Ideaal als de door jou gewenste maat er niet tussen staat. Ben je op zoek naar een hordeur of een vliegengordijn voor in de caravan? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres! Voor goedkope en hippe vliegengordijnen kun je zeker op vliegengordijnkopen.nl terecht.

De vliegengordijnen zijn allemaal onderverdeeld in categorieën. Zo is het voor jou makkelijk zoeken naar een vliegengordijn. Alle vliegengordijnen zijn eenvoudig te bevestigen. Bij de vliegengordijnen op maat kun je zelf ook kiezen of je het vliegengordijn in of op het kozijn aan wilt brengen. Naast vliegengordijnen verkopen we ook klamboes, voorzethorren, insectenverdelgers en meer handige artikelen om de insecten weg te houden.

Bestellen bij Vliegengordijnkopen.nl heeft zo z’n voordelen. Je betaalt voor de verzending slechts € 3,95 en bestel jij de artikelen op werkdagen voor 16.00 uur, dan wordt het pakket doorgaans al de volgende dag bij je afgeleverd! Mocht je vragen hebben over een vliegengordijn of over het plaatsen van een bestelling, neem dan contact op met onze klantenservice via info@vliegengordijnkopen.nl. Wij helpen je graag verder!
 

Klik hier om naar Vliegengordijnkopen.nl te gaan.