nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Yourmailbox.nl


Op Yourmailbox.nl vind je zeer mooie brievenbussen voor een hele scherpe prijs. Van grote merken zoals Bobi, Safepost en Burgwachter tot merkloze brievenbussen. Er is ontzettend veel keus! Ook voor de bekende Amerikaanse brievenbus, de US Mailbox, kun je in deze webshop terecht. Had je vroeger een PTT brievenbus en ben je nu op zoek naar een zelfde brievenbus? In ons assortiment vind je Cofa brievenbussen. Deze brievenbussen zijn bijna helemaal hetzelfde als de oude PTT brievenbus! Deze populaire brievenbussen zijn verkrijgbaar met bijpassende brievenbuspaal.
 
In de webshop vind je heel veel verschillende soorten brievenbussen in verschillende prijsklassen. De goedkopere brievenbussen zijn veelal merkloze wandbrievenbussen. Deze wandbrievenbussen zijn ook weer verkrijgbaar in diverse designs en afmetingen. De duurste brievenbussen zijn van het merk Bobi. Maar dan heb je ook echt wat! Dit zijn zeer stevige en elegante brievenbussen. Verkrijgbaar in heel veel diverse kleuren dus er zit zeker een brievenbus tussen dat bij de kleuren van jouw huis past! Heb je niet zo’n groot budget? De goedkoopste brievenbus is al verkrijgbaar voor slechts € 16,95. Dus ook jij kunt jouw post voortaan ontvangen in een van onze stijlvolle brievenbussen.
 
Ook bedrijven kunnen bij ons terecht. Pakketbrievenbussen en grote brievenbussen vind je terug in het assortiment voor een voordelige prijs. Wens je een grotere afname te doen? Neem dan contact op met onze klantenservice voor een offerte. Uiteraard bieden we je een korting bij afname van meerdere brievenbussen.

Ben je de sleutels van de brievenbus kwijt? Geen probleem! Dan bestel je bij Yourmailbox.nl gewoon een paar nieuwe sleutels (Alleen mogelijk voor Bobi) of een nieuw slotje met bijbehorende sleutels! Naast brievenbussen bieden wij ook brievenbuskleppen en brievenbus tochtwering aan.

Heb je nog vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat van maandag t/m vrijdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur voor je klaar. De levertijd van jouw bestelling is doorgaans 1 werkdag. Alle bestellingen welke op een werkdag voor 16.00 uur worden geplaatst en betaalt, worden dezelfde dag nog verzonden en dat betekent dat jij je pakket in 98% van alle gevallen de volgende dag al in huis hebt!


Klik hier om naar Yourmailbox.nl te gaan.