nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Subcategorieën


Tussen de 30 webshops die onder Webcompanies vallen zit ook Brievenbuswebshop. In deze webshop vind je brievenbussen en brievenbus-gerelateerde producten zoals brievenbuskleppen, postopvanger, brievenbusafsluiters, brievenbusslotjes en sleuteltjes. Je zult je misschien afvragen waarom mensen vandaag de dag nog steeds een brievenbus nodig hebben. We zien de laatste jaren immers het postvolume flink afnemen. Bovendien zeggen veel huishoudens hun abbonementen voor kranten en magazines vaak op omdat al het nieuws tegenwoordig ook via een app op je telefoon te lezen is. Toch zal de brievenbus nooit volledig uit het straatbeeld verdwijnen. Veel mensen hunkeren namelijk toch nog naar het tastbare leesvoer. Daarnaast worden ook veel kleine pakketjes, zogenaamde buspakjes, in de brievenbus bezorgd.et de opkomende groei in het online winkelen groeit ook de vraag naar speciale brievenbussen waarin pakketjes bezorgd kunnen worden. Wij noemen ze pakketbrievenbussen. Met een pakketbrievenbus hoef je nooit meer thuis te blijven als je een pakketje verwacht. De postbezorger kan het pakket namelijk zo in de pakketbus kwijt. Jouw pakketje verdwijnt netjes achter slot en grendel en alleen jij kunt het pakketje eruit halen. Een perfecte oplossing voor mensen die veel online bestellen...
 

De Ptt brievenbus van Postnl


Er is ook altijd nog veel vraag naar de bekende groene Ptt brievenbus. Deze bussen werden jaren geleden door Ptt Post ontworpen en verkocht. Postnl houdt zich tegenwoordig niet meer bezig met de verkoop van deze brievenbussen. Gelukkig hebben wij een aantal postkasten in ons assortiment die in grote lijnen exact op de oude Ptt bus lijken. Er is inmiddels zelfs keuze uit een model mét slot en een model zónder slot. Afhankelijk van de omgeving waarin je woont kan dat handig zijn, ook voor het ontvangen van pakketjes. In 2007 zijn wij begonnen met onze website in brievenbussen. En we kunnen inmiddels wel stellen dat wij de grootste brievenbuswinkel van de wereld zijn. Met keus uit meer dan 500 brievenbussen uit Zweden, Finland, Nederland, Duitsland, Amerika, Italië, België, Groot Brittanië en China vertegenwoordigen we de meest bekende merken en modellen uit de de hele wereld. Daarnaast kopen we heel groot in en vermijden we de tussenhandel waardoor we prijzen echt extreem laag kunnen houden! Een ander sterk punt van deze, maar ook van onze andere 29 webshops is de snelle levering! Alle producten worden vanuit eigen voorraad geleverd en hierdoor kunnen wij zeer snel schakkelen. Levering binnen Nederland, maar ook naar landen als Duitsland en België geschied doorgaans binnen 24-uur. 
 

Bestel een brievenbus online of bezoek de showroom


Voor mensen die twijfelen of nog niet zo bekend zijn met het bestellen bij een webwinkel heeft Webcompanies een speciale showroom ingericht met brievenbussen. Hier vind je alle modellen die wij verkopen. Het fijne van een bezoekje aan de showroom is dat je zelf de postkasten kunt uitproberen. Is de dikte van het staal naar wens? Voldoet de inworp aan jouw verwachtingen? Is de kleur ook exact zoals je in gedachte had? Nergens kun je natuurlijk beter brievenbussen vergelijken als in een winkel waar er zoveel staan opgesteld. Onze showroom is van maandag t/m vrijdag geopend van 10:00 uur tot 16:00 uur. Het adres staat hieronder:

Brinkhorst 25
7207 BK Zutphen

Liever online bestellen? Ga dan naar YourMailbox.nl of Brievenbuswebshop.nl


brievenbussen