nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Muurstickers-webshop.nl


Ben jij gek op muurstickers en heb je nog wel een plekje vrij op de muur? Neem dan eens een kijkje op Muurstickers-webshop.nl! Hier vind je een ruim assortiment muurstickers met afbeeldingen van bloemen, dieren, boeddha’s, hartjes en stickers voor in de kinderkamer. Behalve deze mooie afbeeldingen vind je in deze webshop ook de meest geweldige tekst stickers. Zo hebben we bijvoorbeeld de razend populaire “In dit huis…’ teksten en nog veel meer grappige, mooie en inspirerende tekst stickers.

Een muursticker staat niet alleen geweldig in de woon- of slaapkamer, maar zeker ook in de badkamer of keuken. De stickers zijn onderverdeeld in verschillende categorieen dus het is voor jou heel eenvoudig om een sticker te vinden waar je naar op zoek bent. En heb je een sticker gevonden, dan kun je in het keuzemenu ook nog eens aangegeven in welke afmeting en kleur je deze wenst te ontvangen. De muursticker wordt dus helemaal aangepast op jouw wensen!

Het bestellen bij Muurstickers-webshop.nl heeft een aantal voordelen. Zo betaal je slechts € 3,95 en als jij de bestelling voor 16.00 uur plaatst en betaalt, dan wordt jouw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen geleverd!
Wij ontwerpen en maken deze muurstickers zelf. Mocht je graag een sticker willen die niet tussen ons ruime assortiment staat, neem dan contact met ons op. Wij gaan dan voor je kijken of we dit alsnog voor jou kunnen realiseren. Ook als je graag een grote order wilt plaatsen en voor alle overige vragen en/of opmerkingen staan wij voor je klaar.

De klantenservice van deze webshop is op maandag t/m vrijdag bereikbaar van 09.00 tot 16.00 via de mail: info@muurstickers-webshop.nl.