nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Opblaasbareartikelen.nl


Opblaasbareartikelen.nl is een webshop met de allerleukste, allermooiste en de allercoolste opblaasbare artikelen! Je vindt hier geweldige luchtbedden zoals ananassen, pizzapunten en bierpong luchtbedden. Maar ook voor de populaire opblaasbare flamingo’s en unicorns kun je hier goed terecht. De flamingo’s zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen. Met deze artikelen steel jij de show op het strand of in het zwembad. Behalve opblaasbare artikelen voor in het water verkoopt Opblaasbareartikelen.nl ook stoere en grappige opblaas pakken. Zo kun je verkleed gaan als Captain America, de Kerstman of de Hulk.

Voor mensen die wel van een leuk spelletje houden hebben we opblaasbare sumo worstelaars pakken en bubble voetballen. Bubble voetbal heeft dezelfde regels als het gewone voetbal, het is alleen een heel stuk lastiger! Probeer jij maar eens overeind te blijven met een gigantische luchtbel om je heen. Een duwtje en je rolt zo het veld over! Dit zijn geweldige activiteiten voor een familiedag, vriendenuitje of teamuitje. Het zorgt gegarandeerd voor urenlang plezier en vermaak!

Bij Opblaasbareartikelen.nl betaal € 3,95 verzendkosten. Als jij de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur plaatst en betaalt, dan wordt het pakket in 98% van alle gevallen de volgende dag al afgeleverd! 


Klik hier om naar Opblaasbareartikelen.nl te gaan.