nl
X

Er zijn nog geen producten in jouw winkelwagen geplaatst.

Pimpjefiets.nl


Spring jij iedere dag op je fiets om naar het werk te gaan? Dan is het belangrijk dat je fiets van alle gemakken is voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van handige fietstassen of een fietskrat om al je spullen in te doen? Je kunt bijna niet zonder. Deze artikelen en nog héél veel meer fietsaccessoires kun je shoppen op Pimpjefiets.nl. Je vindt in deze webshop niet alleen dubbele fietstassen, maar ook enkele fietstassen en afpakfietstassen. Zelfs voor de e-bike is er volop keus. Ook kinderfietsen kunnen voorzien worden van deze must-have. We hebben ook kleinere fietstassen in het assortiment welke speciaal bedoelt zijn voor op de kinderfietsjes.

Zoals hierboven genoemd hebben we behalve fietstassen nog ontzettend veel meer fietsaccessoires in ons assortiment. Fietsbellen, fietskratten en -manden, bloemenslingers, zadelhoesjes, fietskrathoezen en ook dat is nog niet alles. Ons aanbod is nog groter! Stuk voor stuk artikelen die ervoor zorgen dat jouw fiets van alle gemakken is voorzien, dat je veilig de weg op kunt gaan en –niet geheel onbelangrijk- dat jouw fiets eruitziet als een ware eye-catcher. Dat wordt jouw fiets vanzelf met zulke vrolijke en leuke accessoires. Combineer de accessoires met elkaar om een mooi geheel te creëren. Ben je van plan om lekker veel spulletjes te shoppen voor je fiets? Als het totaalbedrag van jouw bestelling boven de € 50,- uitkomt, dan betalen wij de verzending voor jou!  

Het bestellen bij Pimpjefiets.nl heeft meer voordelen. Zo zijn vele artikelen afgeprijsd tot wel 50% en zorgen wij ervoor dat jij jouw bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Alle bestellingen die op werkdagen voor 16.00 uur worden geplaatst en betaalt, worden dezelfde dag nog verwerkt en verzonden met PostNL. In 98% van alle gevallen heb jij jouw pakketje dan de volgende dag al in huis!

Heb je nog vragen of opmerkingen? Onze klantenservice staat op maandag t/m vrijdag voor jou klaar tussen 10.00 uur en 16.00 uur. Wij helpen je graag verder! 
 

Klik hier om naar Pimpjefiets.nl te gaan.