nl
X

Er zijn nog geen producten in uw winkelwagen geplaatst.

Pimpjefiets.nl


Ga jij iedere dag op je fiets naar het werk of boodschappen halen? Dan is het belangrijk dat je fiets van alle gemakken is voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van handige fietstassen of een fietskrat om al je spullen in te doen. Deze artikelen kun je allemaal shoppen bij Pimpjefiets.nl. Je vindt in deze webshop niet alleen dubbele fietstassen, maar ook enkele fietstassen en afpakfietstassen. We hebben fietstassen voor kinderfietsen maar ook voor fietsen voor volwassenen. Zelfs voor de E-bike is er een ruime keuze!

Behalve fietstassen en fietskratten kun je bij Pimpjefiets.nl ook hele leuke fietsaccessoires kopen om je fiets te pimpen. Fietsbellen, bloemenslingers, fietsstickers, zadelhoesjes, fietskrathoezen en nog heel veel meer! Allemaal leuke spullen om van jouw fiets een eye-catcher te maken! Zo valt jouw fiets niet alleen onderweg op, je fiets is ook nog eens heel makkelijk terug te vinden tussen alle andere fietsen die gestald staan.

Het voordeel van shoppen bij Pimpjefiets is onder andere de snelle levering. Als jij de bestelling op werkdagen voor 16.00 uur bestelt en betaalt, dan wordt het pakket in 98% van alle gevallen de volgende dag al geleverd! En mocht je willen profiteren van hoge kortingen, kijk dan eens in de categorie ‘Sale’. Hier shop je leuke fietsaccessoires met kortingen tot wel 50%!